Nieuwbouw woonhuis Sterksel Kloostervelden 4c Kavel 1

Het ontwerp van dit woonhuis heeft een herkenbaar oer-huis-vorm als uitgangspunt.

Vanuit de ligging van het kavel en het uitzicht gekoppeld aan het programma van eisen is deze indeling ontstaan. In het vlakke dak zijn de verholen goten en dakramen en zonnepanelen weggewerkt. De entree van het huis en de ramen op de begane grond worden met accentvlakken van een open houten gevelbekleding aan elkaar gekoppeld om grote sparingen in het metselwerk te maken.

Op de verdieping worden onder de kap 3 slaapkamers en een badkamer gecreëerd. Onder het gehele woonhuis komt een kelder waarin plek is voor de berg- | was- & multifunctionele ruimten. Naast het woonhuis is plek voor een dubbele carport en garage die aansluit op de architectuur van dit woonhuis.

Meer informatie over nieuwbouwplannen.